XIAOMI-enheder

24. oktober 2023

ID 210804

Nogle trin kan være forskellige afhængigt af enhedens model og version af operativsystemet.

Kaspersky Safe Kids har følgende kendte problemer og mulige løsninger på XIAOMI-enheder:

• Appen holder muligvis op med at arbejde i baggrundstilstand, selvom den er låst i hukommelsen. For at løse dette skal du ændre indstillingerne for appaktivitetskontrol i batteriindstillingerne.

Xiaomi Redmi Note 3 med Android 6.0.1 skal du for eksempel gå til IndstillingerBatteri og ydeevneAdministrer apps batteriforbrugVælg apps (tilgængelig, hvis strømbesparelsestilstanden er aktiveret) → Kaspersky Safe KidsIngen begrænsninger.

• Kaspersky Safe Kids genstarter muligvis ikke, når enheden genstartes, eller appen er fjernet fra hukommelsen. For at løse dette skal du gå til enhedens sikkerhedscenter og tillade automatisk genstart for Kaspersky Safe Kids.
  • På enheder med den lokale kinesiske version af MIUI-firmware (uden forudinstalleret officiel version af Google Play-tjenester) kan Premium-versionen af appen muligvis ikke være tilgængelig til køb.