Administér Kaspersky Safe Kids i My Kaspersky

24. oktober 2023

ID 152227

Alle Kaspersky Safe Kids-indstillinger administreres i sektionen KidsMy Kaspersky-webstedet. Når du har ændret Kaspersky Safe Kids-indstillingerne, synkroniseres de mellem My Kaspersky-webstedet og installationerne af Kaspersky Safe Kids på dine børns enheder.

Du kan se og tilpasse følgende indstillinger på My Kaspersky:

• Tilføj, redigér eller slet børns oplysninger.
  • Begræns adgang til specifikke hjemmesider og programmer.
  • Bloker adgang til alle websteder, eller opret en liste over tilladte websteder.
  • Begræns brugstid for enheden.
  • Begræns brugstid for programmet.
  • Vælg et sikker område for dit barn på et kort.
  • Svar på dit barns anmodninger.

Du kan også overvåge dit barns aktivitet:

• Find dit barns mobile enheder.
  • Tjek dit barns opslag på sociale netværk.
  • Se daglige rapporter om dit barns aktivitet.