Om overvågning af internetbrug

24. oktober 2023

ID 156074

Ved overvågning af internetbrug kan du finde ud af, hvilke websteder dit barn har besøgt og begrænse deres adgang til websteder med uønsket indhold. Du kan bruge standardindstillingerne (baseret på dit barns alder), eller du kan justere indstillingerne i overensstemmelse med dit barns behov.

Overvågning af internetbrug tilbyder følgende funktioner:

• Sikker søgning
  • Sikker søgning på YouTube
  • YouTube overvågning
  • Meddelelser om søgninger på begrænsede temaer
  • Begrænsninger for webstedskategorier
  • Begrænsninger af bestemte websteder
  • Bloker adgang til alle websteder, eller tilpas adgangen ud fra webstedkategori
  • Rapporter om dit barns aktivitet på internettet

Du kan konfigurere modtagelse af meddelelser, når dit barn forsøger at besøge forbudte eller ikke-anbefalede websteder på My Kaspersky eller i mobilappen for forældre.