Om barnets anmodninger

24. oktober 2023

ID 156100

Dit barn kan anmode om tilladelse til at besøge et forbudt websted, bruge et forbudt program eller kan bede dig om at tilføje yderligere tid i Kaspersky Safe Kids. Denne funktion lader dig fjerntilpasse Kaspersky Safe Kids-indstillinger efter behov.

Du kan få vist og godkende eller afvise dit barns anmodninger i forælderens mobilapp eller på My Kaspersky.

I forælderens mobilapp vises dit barns anmodninger i underretningsområdet .