Om slutbrugerlicensaftalen

24. oktober 2023

ID 159204

Slutbrugerlicensaftale (Licensaftale) er en bindende aftale mellem dig og AO Kaspersky Lab, som fastsætter vilkårene for brug af programmet.

Læs licensaftalen omhyggeligt igennem, inden du begynder at bruge programmet.

Når du installerer programmet eller starter det første gang, accepterer du samtidig licensaftalen og vilkårene i heri. Hvis du ikke accepterer vilkårene i licensaftalen, skal du afbryde installationen af programmet og lade være med at bruge det.

Du kan se licensaftalen på ethvert senere tidspunkt i afsnittet Om af Kaspersky Safe Kids.