Om brug af programmet i EU, Storbritannien, Brasilien eller Vietnam eller af indbyggere i Californien

24. oktober 2023

ID 167012

De versioner af programmet, som Kaspersky og vores partnere distribuerer i EU, Storbritannien, Brasilien og Vietnam (samt de versioner, der er beregnet til brug af indbyggere i Californien) opfylder kravene i reglerne for indsamling og behandling af personlige oplysninger data, der er etableret i disse regioner.

Når du accepterer slutbrugerlicensaftalen og privatlivspolitikken, bekræfter du, at du har den krævede alder for at installere Kaspersky Safe Kids. Efter Kaspersky Safe Kids installeres, bedes du om at læse og acceptere vilkårene og betingelserne, som er krævede for den indledende opsætning og brug af Kaspersky Safe Kids.

Du bedes også om at acceptere erklæringen vedrørende databehandling til markedsføringsformål, som giver Kaspersky mulighed for at tilbyde dig yderligere fordele. Hvis du accepterer denne erklæring, kan du til enhver tid tage din accept tilbage i programindstillingerne.

Hvis du vil konfigurere appen til dit barns iOS-enhed, kan du springe marketingdelen over. På iOS i børnetilstand bruges data ikke til marketingsformål.

Få vist, og acceptér eller afvis de yderligere vilkår og betingelser

I henhold til vilkårene i GDPR har du visse rettigheder i forhold til dine personlige data (læs afsnittet "Dine rettigheder og muligheder" i Persondatapolitikken for produkter og tjenester for at få mere at vide). Du har ret til at fjerne alle dine personlige data indsendt af den aktuelle installation af appen fra Kaspersky. Hvis du vil fjerne alle dine personlige data indsendt af den aktuelle installation af appen fra Kaspersky, skal du kontakte kundeservice og angive dit enheds- og installations-id.

Få vist dine enheds- og installations-ID'er