Beta og abonnementer

24. oktober 2023

ID 174256

Vi anbefaler, at du registrerer en separat My Kaspersky-konto, som du kun bruger til betatest.

Hvis du allerede har købt et abonnement, så tilføj ikke aktiveringskoder til My Kaspersky-kontoen, der kun anvendes til beta-test. Ellers vil appen automatisk aktivere abonnementet, og dit abonnement begynder at udløbe. Se, hvordan du tjekker abonnementer på My Kaspersky i My Kaspersky-hjælp.

Hvis du allerede bruger abonnementet, kan du bruge funktioner, der er tilgængelige på abonnementet i betaversionen under det samme abonnement. Din abonnementsperiode forlænges ikke med varigheden af beta-testen.