Applikationer er blokeret på Android

24. oktober 2023

ID 206323

Nogle af appsene på et barns Android-enhed blokeres automatisk. Vi prøver ikke at give barnet mulighed for at snyde og omgå forældrekontrol.

Her er de apps og browsere, som Kaspersky Safe Kids blokerer som standard:

• Indstillinger (com.android.settings)
  • Greenify (com.oasisfeng.greenify)
  • Google Assistant - Få tingene gjort, håndfrit (com.google.android.apps.googleassistant)
  • Assistent til Android (com.advancedprocessmanager)
  • SD Maid - Systemoprydningsværktøj (eu.thedarken.sdm)
  • App Manager (com.ashampoo.app.manager)
  • App Ops - Permission manager (rikka.appops)
  • App Ops [Root] (droidmate.appopsinstaller)
  • Link2SD (com.buak.Link2SD)
  • XPrivacyLua (eu.faircode.xlua)
  • XPrivacy (biz.bokhorst.xprivacy)
  • Systemapp deaktivator (root nødvendig) (com.jumobile.manager.systemapp)
  • systemapp deaktivator pro (com.jumobile.manager.systemapp.pro)
  • Alt-i-én værkstøjskasse: Renser, hastighed & widget (imoblife.toolbox.full)
  • Adgangstilladelsesindstilling til alle apps (bg.androidapps.appopsrunner)
  • Smart Quick Indstillinger (com.smartwho.SmartQuickSettings)
  • Indstillingsapp (info.kfsoft.android.appsetting)
  • Skjulte indstillinger Pro (com.erron.hiddensettingspro)
  • Sikre indstillinger (com.intangibleobject.securesettings.plugin)
  • Skjulte indstillinger for MIUI (com.ceyhan.sets)
  • MIUI skjulte indstillinger (com.blackcurrantstudioz.MIUISecretSettings)
  • Tasker (net.dinglisch.android.taskerm)
  • KillApps: Luk alle åbne applikationer (com.tafayor.killall)
  • Power Clean (com.lionmobi.powerclean)
  • Ghost Commander Filmanager (com.ghostsq.commander)
  • Simpel systemovervågning (com.dp.sysmonitor.app)
  • Taskmanager (de.hp.taskmanager)
  • Smart Manager (com.samsung.android.sm)
  • Smart Manager (com.jzz.smart.manager.batterysaver.cleaner.boost.optimizer)
  • Deep Cleaner (com.uoplongan.deepcleaner)
  • UC Browser (com.UCmobile.intl)
  • Yandex Browser med beskyttelse, Yandex (com.yandex.browser, ru.yandex.searchplugin)
  • Firefox Browser: hurtig, privat & sikker webstedsbrowser (org.mozilla.firefox)
  • Opera browser med gratis VPN (com.opera.browser)
  • Opera mini (com.opera.mini.native)

Ovenstående apps kan have andre navne i forskellige online-butikker. Navnene kan ændres over tid.