Om gratis, prøveversion og Premium-versioner

24. oktober 2023

ID 209846

Du kan bruge følgende versioner af programmet:

• Gratis version. Den gratis version af Kaspersky Safe Kids giver adgang til grundliggende funktionalitet. Du kan skifte fra den gratis version til premium-versionen, ved at købe premium-versionen i onlinebutikken eller på My Kaspersky-webstedet.
  • Prøveversion. Prøveversionen lader dig bruge fuld app-funktionalitet i en prøveperiode uden at skulle betale gebyrer. Du kan skifte fra prøveversionen til premium-versionen af appen. Når din prøveperiode ophører, trækker vi automatisk det beløb, der er angivet i din abonnementsaftale. Du kan annullere abonnementet inden prøveperioden ophører for at undgå at blive debiteret.
  • Premium-version. Premium-versionen af Kaspersky Safe Kids giver adgang til programmets fulde funktionalitet. Premium-versionen har en begrænset abonnementsperiode. Når licensen udløber, deaktiveres programmets Premium-funktioner, og programmet skifter til den gratis version. Du kan fortsætte med at bruge den gratis version af Kaspersky Safe Kids, eller forny premium-versionen.