Se abonnementsoplysninger

24. oktober 2023

ID 209847

Du kan kontrollere abonnementsperioden på en forælders mobilenhed med Kaspersky Safe Kids installeret.

Abonnementsoplysningerne vises kun i Premium-versionen af appen.

Sådan kontrollerer du abonnementsperioden på en forælders mobilenhed,

På navigationslinjen i Kaspersky Safe Kids skal du trykke på på en Android-enhed og Yderligere på en iOS-enhed.

Abonnementsperioden vises øverst på skærmen. Tryk på abonnementsperioden for at få flere oplysninger.

I afsnittet Abonnementer på My Kaspersky kan du se nøglen, licensperioden, abonnementsperioden og andre oplysninger om abonnementet.