Aktivering af Premium-versionen af appen

24. oktober 2023

ID 209848_1

For at kunne anvende alle appens funktioner skal du aktivere Premium-versionen af Kaspersky Safe Kids på forælderens enhed.

Du skal have en fungerende internetforbindelse for at kunne aktivere premium-versionen af appen.

Aktivering af Premium-versionen af appen på en Android-enhed

Aktivering af Premium-versionen af appen på en iOS-enhed

Aktiveringen af Kaspersky Safe Kids kan tage et stykke tid. Indtil aktiveringsprocessen er gennemført, gælder begrænsningerne for den gratis version. Hvis programmet ikke er blevet aktiveret, skal du kontakte kundeservice.

Du kan også købe et abonnement i onlinebutikken eller på My Kaspersky.

Hvis du køber et abonnement, vil Kaspersky Safe Kids-apps på alle enheder, der er forbundet med din My Kaspersky-konto, skifte til Premium-versionen.