Almindelige problemer

24. oktober 2023

ID 210796

Kaspersky Safe Kids til Android har følgende begrænsninger:

• Vi anbefaler ikke at installere Kaspersky Safe Kids på Oppo-enheder i børnetilstand. Applikationen virker korrekt hvis installeret på en Oppo på en forælders enhed.
  • Kaspersky Safe Kids er ikke kompatibel med Chromebook-enheder.
  • På Android 4 skal den nyeste version af Google Play Services være installeret. Ellers fungerer nogle funktioner i Kaspersky Safe Kids muligvis ikke korrekt.
  • Kaspersky Safe Kids-indholdsfiltrering anvendes ikke på websteder, du åbner via Kaspersky Password Manager.
  • I sjældne tilfælde kan det tage noget tid at aktivere dit abonnement. For at afslutte aktiveringsprocessen skal du sørge for, at enheden er tilsluttet internettet og ikke logge af din My Kaspersky-konto.
  • Kaspersky Safe Kids fungerer muligvis ikke efter hensigten på enheder, der bruger Android Go, på grund af den tekniske struktur ved det pågældende operativsystem.