HTC-enheder

24. oktober 2023

ID 210797

Kaspersky Safe Kids har følgende kendte problemer og mulige løsninger på HTC-enheder:

På grund af visse firmwarefunktioner på HTC-enheder kan der opstå problemer, når du indtaster en adgangskode ved hjælp af et andet layout end det engelske. Sprogskift fungerer ikke i adgangskodefeltet. Problemet kan forekomme på HTC M8.

For at indtaste en adgangskode i et ikke-engelsk layout skal du gøre et af følgende:

1. Installer et tredjepartstastatur fra Google Play, og brug det til at indtaste adgangskoden.
  2. Indtast adgangskoden i et andet program, kopiér og indsæt det derefter i indtastningsfeltet for adgangskode.