ZTE-enheder

24. oktober 2023

ID 210799

Nogle trin kan være forskellige afhængigt af enhedens model og version af operativsystemet.

Kaspersky Safe Kids kan have følgende problemer og løsninger på ZTE-enheder:

• Appen starter muligvis ikke automatisk, når enheden genstartes, eller appen er fjernet fra enhedens hukommelse. I så fald skal du starte appen manuelt.
  • Appen kan blive fjernet fra enhedens hukommelse af operativsystemet. For at løse dette skal du låse appen i hukommelsen.

Sådan låser du appen i hukommelsen

• Appen holder muligvis op med at arbejde i baggrundstilstand, selvom den er låst i hukommelsen. For at løse dette skal du ændre appindstillingerne i batteriindstillingerne.

På ZTE Blade V7 med Android 6.0 skal du for eksempel gå til IndstillingerBatteriBatterioptimeringAlle appsKaspersky Safe KidsOptimer ikke.

• Underretninger fra Kaspersky Safe Kids vises muligvis ikke eller vises muligvis forkert. For at løse dette skal du på ZTE blade v7 med Android 6.0 gå til IndstillingerAppsKaspersky Safe KidsMeddelelserBehandle som prioritet.