Samsung-enheder

24. oktober 2023

ID 210805

Nogle trin kan være forskellige afhængigt af enhedens model og version af operativsystemet.

Kaspersky Safe Kids har følgende kendte problemer og mulige løsninger på Samsung-enheder:

• På grund af firmwarefunktionalitet på Samsung Galaxy A9 kan appen muligvis ikke køre automatisk efter genstart af enheden. Vi anbefaler, at du tilføjer Kaspersky Safe Kids til de apps, der kan køre automatisk, eller starter appen manuelt, efter at enheden er genstartet.
  • Kaspersky Safe Kids genstarter muligvis ikke, når enheden genstartes. For at løse dette skal du tillade automatisk genstart for Kaspersky Safe Kids. Brug f.eks. Smart Manager-appen: Gå til Smart ManagerHukommelseAutostart apps og sæt Kaspersky Safe Kids-kontakten til TIL.
  • På grund af visse firmwarefunktioner på Samsung-enheder kan der opstå problemer, når du indtaster en adgangskode ved hjælp af et andet layout end det engelske. Hvis der gives adgangstilladelser til en app, kan et tastaturlayout muligvis ikke være tilgængeligt. Problemet er bekræftet på Samsung Galaxy S4.

For at indtaste en adgangskode i et ikke-engelsk layout skal du gøre et af følgende:

• Installer et tredjepartstastatur fra Google Play, og brug det til at indtaste adgangskoden.
    • Deaktiver adgangstilladelser for apps, og prøv at indtaste adgangskoden igen. Deaktivering af adgangstilladelser kan påvirke appens funktionalitet.