Meizu-enheder

24. oktober 2023

ID 210810

Nogle trin kan være forskellige afhængigt af enhedens model og version af operativsystemet.

Kaspersky Safe Kids kan have følgende problemer og løsninger på Meizu-enheder:

• Kaspersky Safe Kids fungerer muligvis ikke korrekt, når enheden er i dvaletilstand. For at løse dette skal du gå til IndstillingerEnhedStrømstyringEnergiforbrugOptimering af energiforbrugDvaletilstandsstyring og give Kaspersky Safe Kids lov til at fortsætte med at arbejde i dvaletilstand.
  • Kaspersky Safe Kids starter muligvis ikke, efter at enheden er blevet genstartet, eller appen er fjernet fra hukommelsen. For at løse dette skal du give Kaspersky Safe Kids tilladelse til automatisk genstart.
  • Kaspersky Safe Kids kan blive fjernet fra enhedens hukommelse. For at appen skal kunne fungere korrekt, skal du låse appen i hukommelsen.

Sådan låser du appen i RAM

• MEIZU PRO 6 PLUS:

Kaspersky Safe Kids får muligvis ikke adgang til tilladelser på Meizu Pro 6 Plus med Android 6.0.1, og i så fald vil appen ikke fungere korrekt. For at løse dette problem skal du opgradere til Android 7.x. Ellers skal du gøre følgende:

1. Gå til IndstillingerAppsKaspersky Safe KidsTilladelsesadministration.
    2. Giv alle tilladelser: Indstil tilladelser til TIL, eller tryk på et tilladelsesnavn, og vælg Tillad på listen.