ASUS-enheder

24. oktober 2023

ID 210889

Kaspersky Safe Kids kan have følgende problemer og løsninger på ASUS-enheder:

• På ASUS ZenFone 2 starter Kaspersky Safe Kids muligvis ikke, efter at enheden er genstartet, eller appen er fjernet fra hukommelsen. For at løse dette skal du tillade autostart for Kaspersky Who Calls i Autostart Manager-indstillingerne.
  • Hvis du på enheder med Asus Mobile Manager installeret konfigurerer Kaspersky Safe Kids og derefter lukker det fra de seneste apps, kan Asus Mobile Manager muligvis blokere autostart for Kaspersky Safe Kids. Som følge heraf kan Kaspersky Safe Kids ikke modtage og køre kommandoer fra My Kaspersky.
  • På grund af visse firmwarefunktioner på ASUS-enheder kan der opstå problemer, når du indtaster en adgangskode ved hjælp af et andet layout end det engelske. Sprogskift fungerer ikke i adgangskodefeltet. Problemet kan forekomme på ASUS ZenFone 6.

For at indtaste en adgangskode i et ikke-engelsk layout skal du gøre et af følgende:

1. Installer et tredjepartstastatur fra Google Play, og brug det til at indtaste adgangskoden.
    2. Indtast adgangskoden i et andet program, kopiér og indsæt det derefter i indtastningsfeltet for adgangskode.