Placeringsovervågning på dit barns Android-enhed

24. oktober 2023

ID 241260

På kortet kan du ikke blot finde familiemedlemmer, men også alle de enheder, de bruger. Nogle gange kan placeringen af dit barns Android-enhed muligvis ikke bestemmes nøjagtigt på grund af et svagt GPS-signal. Dette kan løses.

Sådan forbedrer du nøjagtigheden af dit barns placering:

På Android 12 og nyere

1. Gå til dit barns Enhedsindstillinger.
  2. Vælg Placering, og tryk for at åbne den. Tjek, om Placering er slået til.
  3. Tryk på Placeringstjenester og derefter på Google Placeringsnøjagtighed. Tjek, om Nøjagtighed er slået til.
  4. Slå Forbedr placeringsnøjagtighed til, hvis den er slået fra.

På Android 11 og tidligere

1. Gå til dit barns Enhedsindstillinger.
  2. Vælg Placering, og tryk for at åbne den. Tjek, om Placering er slået til.
  3. Tryk på Avanceret og derefter på Google Placeringsnøjagtighed. Tjek, om Nøjagtighed er slået til.
  4. Slå Forbedr placeringsnøjagtighed til, hvis den er slået fra.

Aktivering af Wi-Fi- og Bluetooth-scanning kan også hjælpe med at øge placeringsnøjagtigheden.

Sådan aktiveres Wi-Fi- og Bluetooth-scanning:

På Android 12 og nyere

1. Gå til dit barns Enhedsindstillinger.
  2. Vælg Placering, og tryk for at åbne den.
  3. Tryk på Placeringstjenester.
  4. Slå Wi-Fi-scanning og Bluetooth-scanning til, hvis de er slået fra.

På Android 11 og tidligere

1. Gå til dit barns Enhedsindstillinger.
  2. Vælg Placering, og tryk for at åbne den.
  3. Tryk på Wi-Fi-scanning og Bluetooth-scanning.
  4. Slå Wi-Fi-scanning og Bluetooth-scanning til, hvis de er slået fra.

Hvis indstillingerne ovenfor var slået fra, skal du slå dem til og genstarte dit barns enhed. Dit barns placering vil nu være mere nøjagtig.

Når dit barn er indendørs, kan GPS-signalet stadig være svagt. Vent til, dit barn går udenfor.