Hardware- og softwarekrav

24. oktober 2023

ID 94957

Denne hjælp gælder for Kaspersky Safe Kids til Android 1.99.0.XXX og Kaspersky Safe Kids til iOS 1.100.0.XXX og nyere.

Enheden skal opfylde følgende krav for at kunne anvende Kaspersky Safe Kids for Android:

• Enhedstype: smartphone eller tablet
  • Skærmopløsning: 320x480 DPI eller højere
  • Styresystem: Android 7 og nyere
  • Internetforbindelse

Kaspersky Safe Kids for Android bør installeres i enhedens primære hukommelse (ikke på et flytbart hukommelseskort). På Android kan Kaspersky Safe Kids være ustabil, hvis der kun er lidt RAM på enheden.

Enheden skal opfylde følgende krav for at kunne anvende Kaspersky Safe Kids for iOS:

• Styresystem: iOS 15.X og nyere
  • Internetforbindelse