Konfigurer appen til dit barn

24. oktober 2023

ID 95003

Hvis du gennemfører konfigurationen af appen og senere beslutter at konfigurere Kaspersky Safe Kids til at bruges af en forælder, skal du afinstallere appen og derefter installere appen igen.

Sådan konfigurerer du Kaspersky Safe Kids til at bruges af et barn og slår beskyttelse til:

1. Start Kaspersky Safe Kids på dit barns mobilenhed.

Velkomstskærmbilledet for Kaspersky Safe Kids åbnes.

2. Studer appens vigtigste funktioner, og tryk på Fortsæt.

Der åbnes et vindue med vilkår og betingelser.

3. Gennemgå de juridiske dokumenter.
    • Hvis du accepterer dokumenterne, skal du markere de tilhørende afkrydsningsfelter. Tryk på Bekræft, hvis du accepterer dokumenterne.
    • Hvis du ikke kan acceptere dokumenterne, skal du lukke appen og lade være med at bruge den.
  4. Enheden forbindes med My Kaspersky.
  5. Angiv, at dette er et barns enhed.
  6. Giv avancerede tilladelser til Kaspersky Safe Kids.
  7. Følg instruktionerne på skærmen for at give Kaspersky Safe Kids tilladelse til at få adgang til tilgængeligheds- og systemfunktioner. Tillad, at Kaspersky Safe Kids viser skærme over andre apps.

Der kan blive anmodet om disse tilladelser på forskellige trin i konfigurationen afhængigt af dit Android-operativsystems version.

8. Tilslut enheden til My Kaspersky:
    • Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto:
      1. Indtast dine legitimationsoplysninger.
      2. Tryk på Log på.
    • Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto:
      1. Tryk på Opret konto.
      2. Fuldfør registreringsprocessen.

En meddelelse med et kontoaktiveringslink sendes til den e-mailadresse, du angiver. Tryk på linket for at bekræfte din registrering.

Du kan også oprette en konto på webstedet My Kaspersky.

9. Du kan vælge et barns profil, som allerede er oprettet, eller angive detaljerne om et nyt barn.

Du kan også tilføje dit barns oplysninger på My Kaspersky.

10. Tryk på Opsæt barns enhed.
  11. Hvis du konfigurerer Kaspersky Safe Kids på en HUAWEI- eller XIAOMI-enhed, skal du aktivere automatisk genstart af Kaspersky Safe Kids, efter at enheden er blevet tændt.

Sådan konfigureres automatisk genstart på HUAWEI-enheder

Sådan konfigureres automatisk genstart på XIAOMI-enheder

Kaspersky Safe Kids er konfigureret. Du kan give dit barn enheden.

Funktioner i Android-operativsystemet gør det muligt at skjule Kaspersky Safe Kids-meddelelser på dit barns enhed ved hjælp af operativsystemindstillinger.