Konfigurer appen til dit barn

24. oktober 2023

ID 95625

Når du har installeret Kaspersky Safe Kids på dit barns mobilenhed, skal du konfigurere appen til at bruges af dit barn. Når dit barns enhed er konfigureret, anvendes aldersbegrænsninger og andre beskyttelsesindstillinger.

Før du konfigurerer Kaspersky Safe Kids, skal du konfigurere Skærmtid på dit barns enhed.

Sådan konfigureres skærmtid

Med Skærmtid kan du få det fulde udbytte af alle funktionerne i Kaspersky Safe Kids. Med Skærmtid:

• Dit barn vil ikke kunne slette appen;
  • Du kan bruge overvågning af Webaktivitet (overvåge, hvilke websteder dit barn besøger);
  • Du kan bruge Enhedsblokering til dit barns enhed.

Mere om funktioner, der er tilgængelige på forskellige børns enheder

Ved den første start skal du følge instruktionerne i appen.

Hvis du gennemfører konfigurationen af appen og senere beslutter at konfigurere Kaspersky Safe Kids til at bruges af en forælder, skal du afinstallere appen og derefter installere appen igen.

Sådan konfigurerer du Kaspersky Safe Kids til at bruges af et barn og slår beskyttelse til:

1. Start Kaspersky Safe Kids på dit barns mobilenhed.

Velkomstskærmbilledet for Kaspersky Safe Kids åbnes.

2. Studer appens vigtigste funktioner, og tryk på Fortsæt.

Der åbnes et vindue med vilkår og betingelser.

3. Gennemgå de juridiske dokumenter.
    • Hvis du accepterer dokumenterne, skal du markere de tilhørende afkrydsningsfelter. Tryk på Bekræft, hvis du accepterer dokumenterne.
  4. Hvis du ikke kan acceptere dokumenterne, skal du lukke appen og lade være med at bruge den.
  5. Tilslut enheden til My Kaspersky:
    • Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto, skal du gøre følgende:
      1. Indtast dine legitimationsoplysninger.
      2. Tryk på Log på.
    • Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto, skal du gøre følgende:
      1. Tryk på Har du ikke en konto?
      2. Fuldfør registreringsprocessen.

En meddelelse med et kontoaktiveringslink sendes til den e-mailadresse, du angiver. Tryk på linket for at bekræfte din registrering.

3. Tryk på Fortsæt.

Du kan også oprette en konto på My Kaspersky.

6. Du vil se erklæringen vedrørende databehandling til markedsføringsformål. Tryk på Spring over.

I børnetilstand bruges data ikke til marketingsformål.

7. Angiv, at dette er et barns enhed.
  8. Angiv det barn, der bruger denne mobilenhed:
    • Vælg barnet på listen med børn.
    • Tilføj et barn, hvis listen med børn ikke indeholder det barn, der bruger denne mobilenhed. Gør følgende:
      1. Tryk på Tilføj barn.
      2. Angiv dit barns oplysninger:
        • Dit barns navn. Dette navn vises, når du modtager underretninger om dit barns aktivitet.
        • Dit barns fødselår. Dit barns alder bestemmer de standardindstillinger, som Kaspersky Safe Kids bruger til at overvåge dit barns enhed.
        • Dit barns foto.
      3. Klikke på Tilføj.

Du kan også tilføje dit barns oplysninger på My Kaspersky.

9. Tryk på Fortsæt, og giv Kaspersky Safe Kids tilladelse til at få adgang til enhedens placering.
  10. Tillad Forældrekontrol at administrere begrænsninger.
  11. Giv Kaspersky Safe Kids tilladelse til at sende meddelelser.
  12. Tillad Kaspersky Safe Kids at få adgang til barnets placering, mens du bruger appen.
  13. Tryk på Udført.

Kaspersky Safe Kids er konfigureret. Du kan give dit barn enheden.

Funktioner i iOS-operativsystemet gør det muligt at skjule Kaspersky Safe Kids-meddelelser på dit barns enhed ved hjælp af operativsystemindstillinger.

Sådan konfigureres Kaspersky Safe Kids ved hjælp af Skærmtid API efter opdatering til version 1.87.0.XXX