Computerkrav

27. marts 2023

ID 94538

Mindste hardwarekrav:

• Processor: 1 GHz
  • RAM: 1 GB for et 32-bit system (x32) / 2 GB for et 64-bit system (x64)
  • Fri harddiskplads: 200 MB

Yderligere fri harddiskplads (op til 4,5 GB) kan være krævet, for at installere Microsoft .NET Framework hvis ikke det er installeret på din computer.

Generelle krav:

• Microsoft Windows Installer 3.0 eller nyere
  • Microsoft .NET Desktop Runtime 6.x (6.0.10 eller højere)
  • Internetforbindelse (til oprettelse af forbindelse til My Kaspersky-webstedet, programbrug og opdatering af programmet)
  • Skærmopløsning på 1024x768 pixels eller højere

Understøttede operativsystemer:

• Microsoft Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate, Starter (x32 / x64) Service Pack 1 med opdateringerne fra KB4474419 og KB4490628 eller nyere
  • Microsoft Windows 8, 8.1 Pro (x32 / x64)
  • Microsoft Windows 10 Education, Home, Pro (x32 / x64) herunder RS1, RS2, RS3, RS4, RS5, 19H1, 19H2, 20H1, 20H2, 21H1, 22H2
  • Microsoft Windows 11 Home, Pro, Education (x32 / x64) herunder 21H2, 22H2

Understøttede browsere:

• Chromium-baseret Microsoft Edge
  • Microsoft Internet Explorer (version 10-11) inklusive aktiveret forstærket beskyttelsestilstand
  • Google Chrome (version 74 eller nyere)
  • Mozilla Firefox (version 67 eller nyere)
  • Yandex.Browser (version 19 eller nyere) inklusive aktiveret turbotilstand

Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, og Yandex.Browser understøttes for både x86 og x64-versioner.