Om abonnementet

27. marts 2023

ID 95593

Et abonnement er retten til at bruge tjenesten i henhold til vilkårene for slutbrugerlicensaftalen.

Et abonnement inkluderer retten til at:

• Bruge programmet på en eller flere computere eller enheder.
  • Blive assissteret af kundeservice.
  • Modtag opdateringer.

Du kan bruge følgende versioner af programmet:

• Gratis version. Den gratis version af Kaspersky Safe Kids giver adgang til grundliggende funktionalitet. Du kan skifte fra den gratis version til premium-versionen, ved at købe premium-versionen i onlinebutikken eller på My Kaspersky-webstedet.
  • Premium-version. Premium-versionen af Kaspersky Safe Kids giver adgang til programmets fulde funktionalitet. Premium-versionen har en begrænset abonnementsperiode. Når abonnementet udløber, deaktiveres programmets premium-funktioner, og programmet skifter til den gratis version. Du kan fortsætte med at bruge den gratis version af Kaspersky Safe Kids, eller forny premium-versionen.
  • Prøveversion. Prøveversionen af Kaspersky Safe Kids giver samme funktioner som i Premium-versionen, men er kun gyldig i syv dage. Når prøveperioden udløber, deaktiveres programmets premium-funktioner, og programmet skifter til den gratis version. Hvis du har en gyldig 30-dagesprøveversion af Kaspersky Total Security eller Kaspersky Security Cloud for den samme My Kaspersky-konto, vil prøveversionen af Kaspersky Safe Kids være gyldig i den samme periode.