Käytä toimintoja ennakkoon

28. syyskuuta 2023

ID 173332

Kaspersky-sovellus antaa mahdollisuuden kokeilla uusia toimintoja, jotka parantavat käyttökokemusta.

Voimme ottaa sovelluksen toiminnon käyttöön arvioidaksemme kiinnostustasi sitä kohtaan ja saadaksemme palautetta sinulta. Voimme antaa ennakkojulkaisun käyttöön pienelle määrälle satunnaisia käyttäjiä, joten älä ole huolissasi, jos sovelluksesi ei sisällä verkko-ohjeessa ennakkojulkaisuun sisältyväksi kuvattua toimintoa. Huomaa, että ennakkojulkaisutoimintoja voidaan muuttaa tai poistaa käytöstä.

Luettelo ennakkojulkaisutoiminnoista

Automaattinen tarkistus

Automaattiset virustorjuntatietokannan päivitykset: sovellus päivittää tietokantojaan säännöllisesti, eikä sinun tarvitse päivittää niitä itse. Sovelluksen päänäytössä ei myöskään ole päivityspainiketta.