Kaspersky VPN:n rajoittamaton versio

26. tammikuuta 2024

ID 140375

Kun käytät rajoitettua versiota:

• Voit käyttää rajoitetun määrän suojattua liikennettä päivässä.
  • Et voi valita virtuaalipalvelinta. Virtuaalipalvelin valitaan automaattisesti.

Kun käytät rajatonta versiota:

• Voit käyttää rajattomasti suojattua liikennettä usealla laitteella, jotka on yhdistetty yhteen My Kaspersky -tiliin. Laitteen käyttöliittymä (Android tai iOS) ei vaikuta tähän. Voit käyttää tilaustasi muilla laitteillasi mikäli olet ostanut sen sovelluksen kautta. My Kasperskyssa voit valita laitteet, joissa haluat rajatonta versiota käyttää. Saat lisätietoja kohdasta My Kasperskyn ohje.
  • Voit valita minkä tahansa virtuaalipalvelimen, jolloin näytät käyttävän internetiä luettelossa olevasta maasta.

Jotta voit käyttää rajatonta versiota, sinun on ostettava Kaspersky VPN -tilaus. Voit ostaa tai uusia tilauksen sovelluksen kautta.

Yhteys My Kasperskyyn vaaditaan rajattoman version käyttämiseksi ja aktivoimiseksi.

My Kaspersky -tilisi tiedoissa näytetään, miten monta päivää tilauksen vanhenemiseen on jäljellä. Katso osio Tilaustietojen tarkasteleminen.