Päivitetään Kaspersky-sovellustilauksia

26. tammikuuta 2024

ID 227371

Kaspersky Internet Security -tilauksesi voi päivittyä automaattisesti vastaamaan Kaspersky-sovelluksen uusia tilauksia. Mitään lisätoimia ei vaadita, eikä ylimääräisiä maksuja peritä. Kaikki tilausehdot, kuten viimeinen voimassaolopäivä tai seuraavan automaattisen uusimisen päivämäärä, pysyvät samoina.

Tilauspaketti päivitetään seuraavasti:

• Jos sinulla oli Kaspersky Internet Security for Android ‑tilaus, vaihdat Kaspersky Standard ‑tilaukseen.
  • Jos sinulla oli Kaspersky Security Cloudin Personal- tai Family-tilaus, vaihdat Kaspersky Plus ‑tilaukseen.
  • Jos sinulla oli Kaspersky VPN ‑tilaus, sinulla on rajoittamaton VPN Kaspersky-sovelluksessa.

Katso kunkin tilauksen ominaisuudet.

Jos haluat jatkaa joidenkin tilauksesi sovellustoimintojen käyttöä, sinun on ehkä kirjauduttava My Kaspersky ‑tilillesi.