Rajoitettu ilmainen versio Kaspersky-sovelluksesta

26. tammikuuta 2024

ID 255103

Kaspersky Free on rajoitettu ilmainen versio Kaspersky-sovelluksesta. Sovelluksen ilmaisen version käyttäminen antaa sinulle korkealaatuisen suojan, jota täydentävät edistyneet ominaisuudet ja helppokäyttöinen käyttöliittymä.

Suosittelemme, että luot ilmaisen My Kaspersky -tilin parantaaksesi sovellusten hallintaa ja pääsyä tiettyihin ominaisuuksiin. Voit luoda My Kaspersky -tilin suoraan Kaspersky sovelluksessa siirtymällä Profiili-välilehteen ja napauttamalla Kirjaudu sisään -osiossa Kirjaudu sisään My Kaspersky. Voit myös luoda tilisi My Kaspersky -sivustolla. Lisätietoja My Kaspersky ja sen ominaisuuksista on tässä My Kaspersky-osiossa.

Sinun ei tarvitse uusia sovelluksen ilmaisen version tilausta. Lisäksi voit aina vaihtaa maksulliseen tilaukseen lataamatta tai asentamatta lisäohjelmistoja. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit ostaa tilauksen.

Mitä Kaspersky -sovelluksen ilmainen versio sisältää

Tietoturva

Anti-Virus

Tarkista laite -ominaisuuden avulla voit tarkistaa laitteeltasi manuaalisesti uhkia, mainosohjelmia ja sovelluksia, joita tunkeilijat voivat käyttää vahingoittaakseen laitettasi tai käyttääkseen henkilökohtaisia ​​tietojasi hyväkseen. Voit tarkistaa koko tiedostojärjestelmän, vain asennetut sovellukset tai valitun tiedoston tai kansion. Tämän ominaisuuden avulla voit myös ladata uhkien havaitsemiseen käytettävien virustorjuntatietokantojen päivitykset.

Voit suorittaa seuraavia tarkistustyyppejä:

• Täydellinen tarkistus

Kaspersky-sovellus tarkistaa laitteen koko tiedostojärjestelmän. Täydellinen tarkistus auttaa suojaamaan henkilötietojasi ja rahojasi. Se havaitsee ja poistaa uhat (asennetuissa sovelluksissa ja asennuspaketeissa) laitteestasi. Täydellinen tarkistus havaitsee myös mainosohjelmat ja sovellukset, joita tunkeutujat voivat käyttää laitteen vahingoittamiseen tai henkilökohtaisten tietojen hyödyntämiseen.

Suosittelemme, että suoritat laitteesi täydellisen tarkistuksen kerran viikossa varmistaaksesi, että henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa. Jos et halua tarkistaa manuaalisesti, voit ostaa tilauksen ja määrittää säännölliset tarkistukset Automaattinen Anti-Virus -asetuksissa.

• Pikatarkistus

Kaspersky-sovellus tarkistaa ainoastaan asennetut sovellukset. Suosittelemme, että suoritat nopean tarkistuksen aina, kun asennat uuden sovelluksen, kun käytät rajoitettua ilmaista versiota. Jos ostat tilauksen, voit määrittää asennettujen sovellusten ajoitetut tarkistukset.

• Valikoiva tarkistus

Voit skannata tiettyjä tiedostoja ja kansioita suojataksesi laitettasi tartunnalta.

Puhelusuodatin

Puhelusuodatinominaisuuden avulla voit estää ei-toivotut puhelut roskapostittajilta ja mahdollisilta huijareilta ja luoda oman estolistan poistumatta sovelluksesta.

Turvallinen QR-skanneri

Turvallinen QR-skanneri tarkistaa QR-koodien ja viivakoodien linkit ennen niiden avaamista. Käytä sitä saadaksesi varoituksen haitallisista linkeistä, jotka voivat vahingoittaa laitettasi.

Missä laitteeni on?

Missä laitteeni on -ominaisuuden avulla voit paikantaa puhelimesi, jos se katoaa tai varastetaan. My Kaspersky -sivuston avulla voit paikantaa laitteesi, lähettää sille komentoja ja jopa ottaa kuvia laitettasi parhaillaan käyttävästä henkilöstä.

Kasvokuvia ei voida ottaa Saksassa paikallisen lainsäädännön vuoksi. Laite voidaan vain lukita.

Verkko

Suojaamattoman Wi-Fi-yhteyden havaitseminen

Jos muodostat yhteyden suojaamattomaan Wi-Fi-verkkoon, tämä toiminto varoittaa sinua ja kehottaa sinua ottamaan käyttöön suojatun VPN-yhteyden tietojesi suojaamiseksi. Jos käytössäsi on Kaspersky VPN, voit myös määrittää sen ottamaan suojatun yhteyden automaattisesti käyttöön.

Suorituskyky

Omat sovellukset

Voit tarkistaa sovelluksille myönnetyt käyttöoikeudet ja puhdistaa käyttämättömät sovellukset.

Heikkojen asetusten tarkistus

Tämä toiminto tarkistaa laitteesi käyttöjärjestelmän asetukset ja antaa neuvoja siitä, miten laitteesi turvallisuutta voidaan parantaa.

Tietosuoja

Tietovuotojen tarkistus (rajoitettu)

Tämän ominaisuuden rajoitetulla versiolla voit tarkistaa, ovatko My Kaspersky -tiliisi yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen liittyvät tilit vuotaneet tietoja internetiin tai pimeään verkkoon. Jos tietovuoto on tapahtunut, saat tietoja vuodon mahdollisesta päivämäärästä, verkkosivustosta, jolta tiedot vuotivat, ja vuotaneiden tietojen luokasta.Osta tilaus, niin voit tarkistaa automaattisesti kaikki sähköpostiosoitteesi.

Kaspersky VPN (rajoitettu)

Joillakin alueilla VPN-yhteyden käyttö on oikeudellisesti säänneltyä. Saat lisätietoja tästä artikkelista.

Kun käytät Kaspersky VPN:n rajoitettua ilmaisversiota, voit käyttää rajoitetun määrän suojattua liikennettä päivässä. Rajoittamattomalla versiolla saat rajoittamattoman määrän suojattua liikennettä ja saat käyttöön muita ominaisuuksia, jotka parantavat suojattua yhteyttäsi.