Automaattinen Anti-Virus

26. tammikuuta 2024

ID 71782

Automaattinen Anti-Virus tarjoaa virussuojan. Komponentti havaitsee ja neutraloi uhkat, mainosohjelmat ja sovellukset, joita tunkeutujat voivat käyttää laitteen vahingoittamiseen tai henkilökohtaisten tietojen hyödyntämiseen.

Tarkista laite

Tarkista laite suorittaa seuraavat toiminnot:

• Tarkista. Sovellus tarkistaa valintojesi perusteella seuraavat sijainnit:
    • koko tiedostojärjestelmän,
    • vain asennetut sovellukset,
    • valitun tiedoston tai kansion.
  • Päivitä. Sovellus lataa päivitetyt virustorjuntatietokannat, joita käytetään uhkien havaitsemiseen. Päivitys varmistaa, että laitteessasi on uusin suojaus.
  • Karanteeni. Sovellus siirtää tarkistuksessa havaitut tiedostot Karanteeniin. Sovellus tallentaa Karanteeniin viedyt tiedostot tiivistetyssä muodossa, jolloin ne eivät ole haitaksi laitteelle. Kun tiedosto on asetettu karanteeniin, voit joko poistaa sen pysyvästi tai palauttaa sen (Kaspersky-sovellus suosittelee, että et palauta karanteeniin asetettuja tiedostoja, sillä ne saattavat vahingoittaa laitettasi). Kun sovellus on asetettu karanteeniin, voit ainoastaan poistaa sen pysyvästi.

Kuinka palauttaa karanteeniin asetetut tiedostot alkuperäisiin kansioihin tai poistaa ne pysyvästi

Automaattinen Anti-Virus

Automaattinen Anti-Virus sisältää kaikki Tarkista laite -toiminnot ja tarjoaa automaattisen 24/7 laitesuojauksen. Automaattinen Anti-Virus havaitsee avoimissa tiedostoissa olevat uhat ja tarkistaa sovellukset reaaliaikaisesti, kun ne asennetaan laitteelle. Automaattisen suojauksen tarjoamiseen käytetään Anti-Viruksen virustorjuntatietokantoja ja Kaspersky Security Network -pilvipalvelua.

Jos laitteellesi on asennettu tietoja keräävä ja lähettävä sovellus, Kaspersky-sovellus voi luokitella sen haittaohjelmaksi.

Määritä Automaattisen Anti-Virus -toiminnon asetukset

Katso myös

Tarkistus & Automaattinen Anti-Virus

Virustorjunnan tietokantojen päivittäminen