Ajoitetun tarkistuksen määrittäminen

26. tammikuuta 2024

ID 71802

Voit määrittää ajastetun tarkistuksen seuraavasti:

1. Napauta Kaspersky-sovelluksen päänäytössä Automaattinen Anti-Virus > Manuaalinen ja ajoitettu tarkistus.
  2. Valitse toimenpide, jonka sovellus suorittaa tarkistuksen aikana havaituille kohteille:
    1. Jos haluat, että sovellus yrittää tartunnan saaneen tiedoston havaitessaan poistaa tartunnan automaattisesti, valitse Poista tartunta -valintaruutu.
    2. Valitse suoritettava toimenpide, jos tiedoston tartuntaa ei voida poistaa, määrittämällä Jos tartunnan poisto epäonnistuu -asetus.
  3. Määritä tarkistusten toistumistiheys valitsemallaAjoitetusti-asetukseksi joko Viikoittain, Päivittäin tai Virustorjuntatietokantojen päivittämisen jälkeen.
  4. Aseta tarkistuksen alkupäivämäärä ja -kellonaika antamalla Aloituspäivä-ja Aloitusaika-asetusten arvot.

Tarkistus määritetyillä parametreilla aloitetaan aikataulun mukaisesti.