Soittajan tunnistus

6. toukokuuta 2024

ID 247343

Aloitusnäytön Soittajan tunnus -välilehdellä voit ladata tai avata Kaspersky Who Calls -sovelluksen. Sovellus suojaa sinua roskapostilta, jolloin voit estää ei-toivotut puhelut.

Kaspersky Who Calls -sovelluksesta on kaksi versiota: maksuton ja Premium. Voit käyttää maksutonta versiota tai ostaa tilaussopimuksen, joka sisältää Premium-version käytön (se on tällä hetkellä saatavilla Plus- ja Premium-tilaussuunnitelmissa vain käyttäjille Venäjällä).

Lisätietoja Kaspersky Who Calls -sovelluksesta (vain tietyillä kielillä).

Huomaa, että Kaspersky Who Calls on saatavilla vain Venäjällä, Indonesiassa ja Kazakstanin tasavallassa.