Kaspersky Password Managerin asentaminen ja käynnistäminen

18. syyskuuta 2023

ID 140398

Kaspersky Password Managerin lataaminen ja asentaminen (jos sitä ei ole vielä asennettu):

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Napauta Kaspersky Password Manager -osiossa Lataa ja asenna.

Näyttöön avautuu sivu, joka sisältää Kaspersky Password Managerin tiedot.

3. Napauta sovelluksen tiedot sisältävällä sivulla Asenna.

Tämä käynnistää Kaspersky Password Managerin latauksen ja asennuksen.

Jo asennetun Kaspersky Password Managerin käynnistäminen:

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Napauta Kaspersky Password Manager -osiossa Avaa.

Kaspersky Password Manager -sovellusikkuna avautuu.

Saat Kaspersky Password Manager -ohjeesta ohjeet Kaspersky Password Managerin käyttöön.