Sovellusta koskevien tietojen lähteet

24. marraskuuta 2023

ID 135068

Kaspersky-sovelluksen sivu Kasperskyn verkkosivustolla

Sovelluksen sivulla voit tarkastella yleistä tietoa sovelluksesta, sen toiminnoista ja ominaisuuksista.

Kaspersky-sovelluksen sivulla on linkki verkkokauppaan. Voit ostaa sovelluksen tai uusia käyttöoikeuden verkkokaupassa.

Keskustele Kaspersky-sovelluksista Kasperskyn tukifoorumilla.

Jos kysymyksesi ei vaadi välitöntä vastausta, voit keskustella siitä Kaspersky-asiantuntijoiden sekä muiden käyttäjien kanssa foorumillamme.

Foorumilla voit tarkastella keskustelunaiheita, kirjoittaa kommentteja ja luoda uusia keskustelunaiheita.