Tietoja virtuaalisesta sijainnista

24. marraskuuta 2023

ID 140372

Virtuaalinen sijaintisi on simuloitu sijainti, joka näytetään avaamillesi verkkosivustoille ja sovelluksille, jolloin voit pitää todellisen sijaintisi yksityisenä. Voit valita tämän sijainnin sovelluksen käyttöliittymässä.

Jos haluat käyttää internetiä muusta maasta tulevana vierailijana, voit vaihtaa sijaintiasetuksissa määritetyn maan.

Sovellus valitsee oletuksena sijainnin automaattisesti. Yleensä valittu sijainti tarjoaa nopeimman yhteyden.

Jos käytät ilmaisversiota, et voi valita virtuaalisijaintia. Sijainti valitaan aina automaattisesti.

Tällä hetkellä Kaspersky-sovellus tukee seuraavia virtuaalisijainteja.