VPN-sääntöjen asettaminen tunnetuille Wi-Fi-verkoille

24. marraskuuta 2023

ID 140379

Jos yhdistät laitteesi säännöllisesti tiettyyn Wi-Fi-verkkoon, voit määrittää suojatun yhteyden asetukset ennalta tälle verkolle.

Suojatun yhteyden automaattisen aktivoinnin määrittäminen tunnetuille Wi-Fi-verkoille:

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Napauta Profiili > Asetukset > Wi-Fi-turvatarkastuksen asetukset.
  3. Napauta Tunnetut Wi-Fi-verkot.

Luettelo tunnetuista Wi-Fi-verkoista näytetään. Jos tunnettuja Wi-Fi-verkkoja ei ole, luettelo on tyhjä.

4. Valitse Wi-Fi-verkko, jonka suojatun yhteyden asetukset haluat määrittää.
  5. Valitse toiminto tälle verkolle:
    • Tee kuten suojaamattomalle. Kun yhdistät laitteesi tähän Wi-Fi-verkkoon, sovellus käyttää suojaamattomille Wi-Fi-verkoille määritettyjä asetuksia. Valinta otetaan käyttöön suojaamattomissa tunnetuissa verkoissa. Jos verkko on suojattu, sovellus ei tee mitään.
    • Ota VPN k√§ytt√∂√∂n. Kun yhdistät laitteesi tähän Wi-Fi-verkkoon, sovellus ottaa käyttöön suojatun yhteyden.
    • √Ñl√§ tee mit√§√§n. Kun yhdistät laitteesi tähän Wi-Fi-verkkoon, sovellus ei ota käyttöön suojattua yhteyttä.

Salli Kaspersky-sovelluksen näyttää ilmoituksia. Muuten sovellus ei voi varoittaa sinua ja tarjota suojattua yhteyttä. Lisätietoja ilmoitusten määrittämisestä on käyttöjärjestelmän ohjeissa.