Tavaramerkki-ilmoitukset

24. marraskuuta 2023

ID 140724

Mainittujen tuotteiden ja palveluiden nimet ja logot voivat olla omistajiensa rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä tavaramerkkejä. Tässä mainittujen kolmannen osapuolen tavaramerkkien omistajat eivät tue, sponsoroi tai tue Kaspersky sovellusta.

App Store, Apple, iPad, iPadOS, iPhone, iTunes, macOS ja Safari ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

IOS on Cisco Systems, Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki Yhdysvalloissa ja tietyissä muissa maissa.

Android, Firebase, Google, Google AdWords, Google Analytics ja Google Play ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Microsoft ja Windows ovat Microsoft-konsernin tavaramerkkejä.