Kirjautuminen ulos My Kaspersky -tilistä

24. marraskuuta 2023

ID 142556

Voit kirjautua ulos My Kaspersky -tililtä Kaspersky-sovelluksessa.

Voit käyttää sovelluksen ominaisuuksia vain, jos olet kirjautunut My Kaspersky -tiliisi. Kun kirjaudut ulos, sovelluksen suojausominaisuudet poistetaan käytöstä, ja laitteen yhteys My Kaspersky -tiliisi katkaistaan. Kun kirjaudut sisään, sovellus palauttaa tilastotietojen oletusasetukset.

Kirjautuminen ulos My Kaspersky -tilistä:

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Napauta Profiili .
  3. Napauta account_settings My Kaspersky -tilisi sähköpostiosoitteen lähellä My Kaspersky -tili osiossa.
  4. Napauta Kirjaudu ulos .

Olet nyt kirjautunut ulos My Kaspersky -tililtäsi.