Sovelluksen suojaustilan tarkistaminen

24. marraskuuta 2023

ID 142639

Sovelluksen suojaustilan tarkistaminen:

1. Avaa sovellus.
  2. Napauta sovelluksen pääikkunan yläosassa Lue lisää.

Sovelluksen kaikkien ominaisuuksien viestit sisältävä ikkuna avataan. Näet tietoja viestistä napauttamalla sitä.

Viestityyppejä on kolme:

• Kriittiset viestit ilmoittavat sinulle tapahtumista, joilla on kriittinen tärkeys laitteen tietoturvan kannalta, kuten jailbreakin tunnistamista.
  • Tilaviestit ilmoittavat sinulle, että tietyn alueen suojaus on aktiivinen.
  • Tietoviestit ilmoittavat sinulle tapahtumista, jotka ovat potentiaalisesti tärkeitä laitteen tietoturvan kannalta.