Tietoja tietojen toimittamisesta (EU, Iso-Britannia, Brasilia, Vietnam, Yhdysvaltain Kalifornian osavaltiossa asuvat käyttäjät)

24. marraskuuta 2023

ID 142641_1

Kaspersky suojaa kaikki tähän mennessä saadut tiedot lain ja soveltuvien Kasperskyn sääntöjen mukaan. Tiedot lähetetään suojatun kanavan kautta.

Luovutettavat henkilötiedot

Suostut luovuttavasi Kasperskylle henkilötietoja, kun hyväksyt käyttöoikeussopimuksen, tietosuojakäytännön, ja muut oikeudelliset asiakirjat. Voit tarkastella kunkin sopimusasiakirjan piirissä luovutettujen tietojen luetteloa sitä vastaavasta asiakirjasta.

Voit tarkastella loppukäyttäjän käyttöoikeussopimusta, tietosuojakäytäntöä ja muita oikeudellisia asiakirjoja:

1. Napauta Profiili > Tietoja > Lakisääteiset tiedot.
  2. Napauta lausunnon nimeä.

Valitun lausekkeen teksti tulee esiin.

Luovutetut ei-henkilötiedot

Hyväksyt luovuttavasi Kasperskylle ei-henkilötietoja, kun hyväksyt käyttäjän käyttöoikeussopimuksen.

Tietoja päivityspyynnöstä:

• Ohjelmiston tyyppi
  • Ohjelmiston versio
  • Määritystunnus
  • Päivityspyynnön tulos
  • Virhekoodi