Tilastotietojen lähettäminen akun varauksesta

24. marraskuuta 2023

ID 161715

Kaspersky-sovelluspalvelu antaa sinun tarkastella kaikkien tilausta käyttävien laitteiden akun varaustasoa. Voit katsoa nämä akun varaustasot My Kasperskyssa.

Asetus on käytössä oletuksena jokaisessa laitteessa. Voit poistaa käytöstä akun varauksen tilastojen lähettämisen sovelluksen asetuksista.

Poista käytöstä laitteen akun varauksen tilastojen lähettäminen:

Siirry kohtaan Profiili > Asetukset > Lähetä akun varauksen tiedot My Kasperskyyn.

Tämän jälkeen et voi enää tarkastella nykyisen laitteen akun varauksen tietoja My Kasperskyssä.