Tilausten hallinnointi

24. marraskuuta 2023

ID 165615_1

Tilaus tarkoittaa ostettua oikeutta käyttää sovellusta tiettyjen parametrien mukaan (esimerkiksi tilauksen päättymispäivämäärä, laitteiden määrä).

Voit hallita tilaustasi (esimerkiksi tilauksen ostaminen, keskeyttäminen ja jatkaminen) henkilökohtaisen tilisivun kautta palveluntarjoajan verkkosivustolla (esimerkiksi Apple-tilin kautta). Seuraa ohjeita osoitteessa App Store.

Tietoja automaattisesta uusimisesta

Tilaus voidaan uusia automaattisesti tai manuaalisesti. Automaattisesti uusittu tilaus uusitaan automaattisesti kunkin tilausjakson päätteeksi, kunnes tilaus peruutetaan. Manuaalisesti uusittu tilaus on uusittava jokaisen tilausjakson päätteeksi.

Jos et ota käyttöön automaattista uusimista tai sovellus ei jostain syystä ole voinut uusia tilaustasi automaattisesti (pankkikorttisi on vanhentunut tai se hylättiin), tilauksen vanhentuessa sovellus vaihtaa ilmaisversioon. Jotta voit jatkaa sovelluksen käyttöä tilauksella, tilaus on uusittava manuaalisesti Kaspersky-verkkosivustolla tai palveluntarjoajasi kautta.

Kaspersky-sovellustilauksen tekeminen ei peruuta muita tilauksiasi, joihin sisältyy Kaspersky-sovellus. Vältä lisämaksut varmistamalla, että olet peruuttanut tai poistanut käytöstä automaattisen uusimisen tilauksille, joita et tarvitse.

Tietoja tilauksen peruuttamisesta

Tilauksen peruuttaminen tai vaihtaminen manuaaliseen uusimiseen:

1. Siirry omalle tilisivullesi palveluntarjoajan verkkosivustolla.
  2. Tarkista, onko sinulla aktiivisia tilauksia, jotka sisältävät sovelluksen jolle olet ostamassa tilausta.

Peruuta tai poista käytöstä tarpeettomien tilausten automaattinen uusiminen.

Voit jatkaa automaattista uusimista vain Google Playn kautta ostetuille tilauksille. Voit tehdä sen noudattamalla Google Play -ohjeesta löytyviä ohjeita .

Voit ostaa vain yhden Kaspersky-sovellustilauksen yhdellä Apple ID -tunnuksella. Voit siirtää tilauksesi toiselle My Kaspersky -tilille lähettämällä pyynnön asiakaspalveluun My Kasperskyn kautta sisällyttäen pyyntöösi yksityiskohtaisen kuvauksen ongelmasta.

Jos sinulla on aktiivinen Kaspersky VPN -tilaus, voit käyttää sitä erillisessä Kaspersky VPN Secure Connection -sovelluksessa.

Kun tilaat premium-version, sinulle saatetaan tarjota alennettua hintaa jonkin aikaa. Tämä alennus voidaan myöntää vain kerran, ja se koskee vain määrättyä ajanjaksoa. Tämän ajanjakson jälkeen sinulta veloitetaan valitsemastasi paketista normaali tilausmaksu.

Jos tilaat Kaspersky-sovelluksen Plus- ja Premium-paketit, voit käyttää Kaspersky VPN -toimintoa. Kaspersky VPN on saatavilla myös Kaspersky Plus-paketin kokeiluversiossa.

Estetty tilaus

Tilauksen tila "Estetty" tarkoittaa, että Kaspersky suunnittelijat ovat estäneet aktivointikoodin estääkseen sen laittoman käytön. Sinun on aktivoitava sovellus uudella aktivointikoodilla.

Ota yhteyttä Kaspersky asiakaspalveluun saadaksesi uuden aktivointikoodin. Voit myös ostaa uuden aktivointikoodin verkkokaupasta.