Sovelluksen käytöstä EU:ssa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Brasiliassa ja Vietnamissa tai Kaliforniassa asuvien toimesta

24. marraskuuta 2023

ID 171368

Sovelluksen versiot, joita Kaspersky ja kumppanimme jakelevat Euroopan unionissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Brasiliassa ja Vietnamissa (samoin kuin Kalifornian asukkaiden käyttöön tarkoitetut versiot), täyttävät henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat vaatimukset, jotka on vahvistettu näillä alueilla.

Kun hyväksyt loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja tietosuojakäytännön, vahvistat, että olet täysi-ikäinen ja voit asentaa Kaspersky-sovelluksen EU:ssa, Isossa-Britanniassa, Brasiliassa, Vietnamissa tai Kalifornian osavaltiossa Yhdysvalloissa. Kun Kaspersky-sovellus on asennettu, sinulle tarjotaan luettavaksi ja hyväksyttäväksi Kaspersky-sovelluksen alkuasennuksen ja käyttämisen vaatimat ehdot.

Voit hyväksyä myös useita valinnaisia lausumia. Jos päätät hyväksyä nämä lausunnot, voit edelleen perua suostumuksesi sovelluksen asetuksista milloin tahansa.

Voit tarkastella lisäehtoja ja hyväksyä tai hylätä ne:

1. Napauta Profiili > Tietoja > Lakisääteiset tiedot.
  2. Napauta lausunnon nimeä.

Valitun lausekkeen teksti tulee esiin.

3. Lue lauseke:
    • Jos haluat luovuttaa tiedot kuvattuihin tarkoituksiin, napauta Hyväksy lausunto.
    • Jos haluat hylätä lausekkeen, napauta Hylkää lausunto.

GDPR:n ehtojen mukaan sinulla on tiettyjä oikeuksia henkilötietoihisi liittyen (lue lisätietoja tuotteiden ja palvelujen tietosuojakäytännön Oikeudet ja vaihtoehdot -osiosta). Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti sinulla on oikeus poistaa Kasperskysta kaikki omat tietosi, jotka sovelluksen tämänhetkinen asennus on lähettänyt. Voit poistaa kaikki sovelluksen tämänhetkisen asennuksen sinusta lähettämät henkilötiedot Kasperskysta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun ja kertomalla laite- ja asennustunnuksesi.

Katso laite- ja asennustunnukset