My Kaspersky -kirjautumistietojen jakaminen linkillä

24. marraskuuta 2023

ID 190103

Voit luoda henkilökohtaisen linkin Kaspersky-sovelluksen asentamiseksi tietokoneellasi tai muilla laitteilla. Tilisi tiedot siirretään automaattisesti uuteen laitteeseen.

My Kaspersky -palvelut luovat linkin, joka sisältää tärkeitä todennusparametreja. Älä lähetä henkilökohtaista linkkiäsi kenellekään, koska tämä voi aiheuttaa tietojen vuotamisen.

Kaspersky-sovelluksen asentaminen toiseen laitteeseen:

1. Avaa Kaspersky-sovelluksen pääikkuna.
  2. Napauta Suojaa kaikkia laitteitasi -osiossa Lue lisää.
  3. Napauta esiin tulevalla ruudulla Lähetä linkki.

Linkin jakamisvaihtoehdot sisältävä järjestelmäikkuna näytetään.

4. Avaa linkki laitteella, johon haluat Kaspersky-sovelluksen asentaa.

Voit ladata sovelluksen nyt. Heti tämän jälkeen kirjaudut automaattisesti sisään My Kaspersky -tiliisi.