Kirjautuminen My Kasperskyyn QR-koodilla

24. marraskuuta 2023

ID 190104

Jos sinulla on jo My Kaspersky -tili ja käytät tietokoneellasi Kaspersky for Windows -sovellusta, voit kirjautua sisään Kaspersky-sovellukseen skannaamalla henkilökohtaisen QR-koodisi. Tässä tapauksessa tilisi tiedot siirretään automaattisesti uuteen laitteeseen.

My Kaspersky -palvelut luovat QR-koodin, joka sisältää tärkeitä todennusparametreja. Älä lähetä QR-koodiasi kenellekään, koska tämä voi aiheuttaa tietojen vuotamisen.

Näin saat QR-koodin