Tietojenkalastelun estämisen kytkeminen päälle

24. marraskuuta 2023

ID 197526

Kytke tietojenkalastelun estäminen päälle näin:

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Vieritä sivua alas kohtaan Tietojenkalastelun estäminen ja kytke ominaisuus päälle.

Tietojenkalastelun estämiseen käytetään VPN-tekniikkaa. Tästä johtuen sovelluksen on sallittava luoda VPN-määritys, kun se kytketään päälle.

Jos poistat VPN:n käytöstä laitteen asetuksissa, tietojenkalastun estäminen lakkaa toimimasta.

Kun otat tietokalastelun eston käyttöön, VPN-kuvake ilmestyy tilariville. Se ei kuitenkaan tarkoita, että VPN on käytössä. Ota VPN käyttöön noudattamalla näitä ohjeita.