Kaspersky-sovellustilauksen ostaminen ja aktivointi

24. marraskuuta 2023

ID 212649

Kaspersky-sovelluksen käyttöä varten laite on yhdistettävä My Kaspersky -tiliin, jossa laitteidesi suojausta etähallitaan yhdellä tilillä.

Osta tilaus

Voit ostaa tilauksen palveluntarjoajalta tai sovelluksesta.

Aktivoi tilaus

Jos sinulla on jo tilaus, voit aktivoida sen jollakin seuraavista tavoista:

• Käytä My Kaspersky -tilisi tunnistamaa tilausta. Sinun on yhdistettävä sovellus My Kasperskyyn tämän valinnan käyttämiseksi.
  • Syötä aktivointikoodi, jonka olet saanut palveluntarjoajaltasi tai suorittaessasi tilauksen. Voit tehdä sen My Kasperskyssa, seuraa siellä olevia ohjeita.

Jos kadotat aktivointikoodisi tai poistat sen vahingossa sovelluksen aktivoinnin jälkeen, ota yhteyttä Kasperskyn asiakaspalveluun.

Ilmainen kokeilu

Voit käyttää Kaspersky-sovellusta myös ilmaiseksi lyhyen kokeilujakson ajan. Tämä kokeilujakso on käytettävissä vain kerran. Kokeilujakson päättyessä App Store veloittaa sinua automaattisesti valitsemasi tilauksen mukaan.

Jos peruutat tilauksen kokeilujakson aikana, voit käyttää kaikkia sovelluksen ominaisuuksia ilmaiseksi kokeilujakson loppuun asti.