Kaspersky VPN -version valitseminen

24. marraskuuta 2023

ID 213294

Voit käyttää Kaspersky VPN n ilmaisversiota tai ostaa tilauksen rajoittamattomalle Kaspersky VPN-versiolle. Voit ostaa tai uusia tilauksesi sovelluksen kautta.

Ominaisuus

Kaspersky VPN:n Ilmaisversio

Kaspersky VPN:n rajoittamaton versio

Suojattu liikenne

Tietty määrä päivässä

Niin paljon kuin haluat

Virtuaalinen sijainti

Valitaan automaattisesti

Mikä tahansa luettelosta

Käytettävissä olevan suojatun liikenteen määrä ei vaikuta mobiilioperaattorilta saamaasi verkkoliikenteen määrään. Voit jatkaa Internetin käyttöä kun suojatun liikenteen raja ylitetään, mutta Kaspersky VPN ei tämän jälkeen suojaa tietojasi.

• Ilmaisversiossa suojattu yhteys poistetaan käytöstä kun suojatun liikenteen raja ylittyy. Sovellus ilmoittaa sinulle, kun suojattu yhteys poistetaan käytöstä. Voit odottaa sovelluksen pääikkunassa ilmaistun ajan ja muodostaa suojatun yhteyden uudelleen. Sovelluksessa näytetyn suojatun liikenteen määrä voi erota hieman todellisesta käytetystä määrästä.
  • Rajoittamattomassa versiossa päivittäistä suojatun liikenteen määrää ei ole rajoitettu. Rajoittamattoman version tilauksesi voi sisältää joko yhden tai useita laitteita. Jos tilauksesi toimii useilla laitteilla, yhdistä ne yhteen My Kaspersky -tiliin tilauksesi jakamiseksi. My Kaspersky -palvelussa voit myös irrottaa laitteet tilauksestasi.