Päivitetään Kaspersky-sovellustilauksia

24. marraskuuta 2023

ID 227371

Kun päivität Kaspersky Internet Security -sovelluksen Kaspersky-sovellukseen, myös tilauksesi päivittyy automaattisesti vastaamaan Kaspersky-sovelluksen uusia tilauspaketteja. Lisämaksuja ei peritä. Kaikki tilausehdot, kuten viimeinen voimassaolopäivä tai seuraavan automaattisen uusimisen päivämäärä, pysyvät samoina.

Tilauspaketti päivitetään seuraavasti:

Jos haluat jatkaa joidenkin tilauksesi sovellustoimintojen käyttöä, sinun on ehkä kirjauduttava My Kaspersky ‑tilillesi.