Tietoja Smart Home Monitorista

24. marraskuuta 2023

ID 241120

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Kaspersky-sovelluksen Plus- ja Premium-tilauksilla.

Älykodin valvonta -ominaisuus näyttää kotisi Wi-Fi-verkkoon yhdistetyt laitteet. Tämän ominaisuuden avulla voit skannata kotiverkkosi ja nähdä luettelon kaikista siihen liitetyistä laitteista.

Tämän jälkeen voit tarkistaa luettelon estääksesi kaikki luvattomat laitteet ja tarkistaaksesi yhdistettyjen laitteiden suojaustilan.

Useita laitteita voi olla yhdistettynä kotisi Wi-Fi-verkkoon. Joku voi mahdollisesti siepata salasanasi tai murtautua Wi-Fi-verkkoosi saadakseen käyttöönsä ilmaisen verkkoyhteyden tai käyttääkseen tietojasi.

Älykodin valvonta käyttää verkon skannaukseen reitittimesi ja nykyisen laitteesi IP-osoitteita.