Skannaa kodin Wi-Fi-verkkosi

24. marraskuuta 2023

ID 241121

Ilmoitukset uusista laitteista, jotka yhdistetään kotisi Wi-Fi-verkkoon:

1. Muodosta yhteys kotisi Wi-Fi-verkkoon.
  2. Avaa Kaspersky-sovellus.
  3. Napauta aloitusnäytössä Älykodin valvonta .
  4. Vahvista, että haluat skannata Wi-Fi-kotiverkkosi, tai valitse toinen verkko skannattavaksi.
  5. Jotta ominaisuus toimisi, anna Kaspersky-sovellukselle lupa käyttää paikallisverkkoa.
  6. Sovellus tarkistaa verkon ja näyttää luettelon yhdistetyistä laitteista ja tietoja niistä.

Kun skannaat kotiverkkosi uudelleen, Wi-Fi-verkkosi uudet laitteet näkyvät luettelon yläosassa merkinnällä UUSI .

Huomaa, että julkisten verkkojen valvonta saattaa olla lailla kiellettyä.

Kun käytät työverkkoa, sinun on noudatettava soveltuvia sääntöjä ja käytäntöjä.