Tarkat tiedot laitteista

24. marraskuuta 2023

ID 241124

Älykodin valvonta -ominaisuus näyttää luettelon kotiverkkoosi liitetyistä laitteista.

Tarkat tiedot kustakin laitteesta, kuten laitteen nimi, laitetyyppi, aika, jolloin se viimeksi nähtiin verkossa, IP-osoite, jne.:

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Napauta aloitusnäytössä Älykodin valvonta .
  3. Napauta Älykodin valvonta -ominaisuuden päänäytön oikeassa yläkulmassa SHM_History-of-scanned-networks. Tämä painike tulee näkyviin jos olet tarkistanut vähintään yhden verkon.

Luettelo aiemmin skannatuista verkoista avautuu.

4. Napauta laitetta luettelossa.

Näytölle avautuu ruutu, jossa on yksityiskohtaisia tietoja laitteesta. Voit muokata kunkin laitteen nimeä ja tyyppiä.

Jos et halua offline-laitteen näkyvän luettelossa, voit poistaa sen napauttamalla SHM_Forget-device-or-network. Se poistetaan puhelimen muistista, eikä se näy luettelossa uudelleen.